De mooiste roadtrip door Europa met de camper

Categorieën:

Veel mensen hebben de wens om de wereld te verkennen buiten Europa. Terwijl er dichtbij huis ook ontzettend veel mooie plekken te vinden zijn. Elk land heeft wel iets speciaals. Zo heb je in Italië prachtige gebouwen met een bijzondere geschiedenis en in Zweden juist hele mooie gebergtes. In dit artikel bespreek ik de mooiste roadtrip door Europa met de camper. 

 

Waarom met de camper?

 

Een camper biedt ontzettend veel mogelijkheden. In Europa zijn vrijwel alle landen met een camper te bereiken en de infrastructuur is goed geregeld. Het is ook erg handig dat je meer spullen mee kan nemen in vergelijking met de auto of met het vliegtuig. Daarnaast ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Je bent bijvoorbeeld niet genoodzaakt om in een hotel te slapen. 

 

Begin dichtbij huis

 

Nederland ligt wat hoger gelegen in Europa. Waardoor het handig is om de mooiste roadtrip door Europa te beginnen in Duitsland. Via Duitsland is het mogelijk om naar de landen in het Noorden van Europa te gaan. Wanneer je bijvoorbeeld naar Denemarken en Zweden gaat, is het zeker aan te raden om een kijkje te nemen in de prachtige steden Kopenhagen en Stockholm. Camper huren in Zweden? Regel het zo snel mogelijk! De vraag naar camper zijn het laatste jaar enorm toegenomen.

 

Eindig in de Zuidelijke landen

 

Nadat je de landen in het Noorden van Europa bezocht hebt, is het aan te raden om via Duitsland naar het Oosten van Europa te gaan. Hier vind je onder andere de bekende steden Praag en Budapest. De meest bezochte Europese landen liggen in het Zuiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Italië, Spanje en Frankrijk. Het is ideaal om je bijzondere roadtrip te eindigen in één of meerdere van deze warme landen.

Wil je graag meer informatie over een camper huren? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen op https://camperseuropa.nl/.

Welkom

Welkom op de site goedkope-vakantie-vinden.nl.

Op deze pagina delen wij wekelijks de laatste goedkope vakantie aanbiedingen. Dit zijn soms mini breaks tot volledige vakanties. Soms gaan we op vakantie in Nederland maar ook van leuke tripjes naar het buitenland kunnen wij erg genieten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als ons.