5 redenen om een leuke camping in Groningen te boeken

Categorieën:

De maand juli is aangebroken en dat betekent dat we het schooljaar langzaam maar zeker af kunnen sluiten. De kinderen popelen om vakantie te vieren en ook jij hebt je vakantiedagen opgenomen. Wil je op vakantie in eigen land en zoek je nog een leuk plek waar je met je gezin heen wilt? Wat dacht je ervan een leuke camping in Groningen te boeken?

Bij het plannen en boeken van je vakantie, ga je met het hele gezin om de tafel. Iedereen heeft eigen ideeën over de ideale vakantie, dus jullie proberen om aan een ieders wensen tegemoet te komen. In deze blog benoemen we 5 aspecten die onmisbaar zijn voor een ontspannen vakantie. En die je aantreft op camping Nienoord in Groningen, een gezellige camping op een prachtig landgoed. Dus wil jij een leuke camping in de omgeving van Groningen boeken? Lees dan vooral verder.

1.      Natuur nabij de leuke camping in Groningen

Sla jij geen vakantie over zonder een stevige wandeling of een fietstocht door de natuur? Dan doe je dat ook niet tijdens je verblijf op camping Nienoord. Je kampeert midden in een groene, bosrijke omgeving waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en waar je geniet van de prachtige natuur. Tijdens lange wandelingen of een fietstocht zijn er in de omgeving genoeg plekken te ontdekken. Wil je met het hele gezin fietsen, maar hebben jullie niet alle fietsen van huis mee kunnen nemen? Dan huur je gemakkelijk een fiets in de buurt van camping Nienoord.

2.      Vlakbij de stad Groningen

Voor een leuke afwisseling tussen natuur en stedelijke attracties, ben je vanaf camping Nienoord in no time in de stad Groningen. Reden te meer om een plekje op deze leuke camping in Groningen te boeken. Een middag shoppen, terrasjes pakken of culturele hoogtepunten bezoeken. Beklim bijvoorbeeld de 261 traptreden van de Martinitoren voor een uitzonderlijk uitzicht over de stad of breng een bezoek aan het Groninger museum.

3.      Een leuke camping in Groningen met uniek zwembad boeken?

Weer of geen weer, de kinderen zie je de hele dag niet terug. Niet zo gek met zo’n groot en leuk zwemkasteel in de buurt. Op een klein half uur van de camping kunnen de kinderen zich in het binnen- en buitenbad helemaal uitleven. Er is genoeg te doen in het zwembad met een 40 meter lange glijbaan, een wild-waterkreek, een waterval en een waterkanon. Niet alleen leuk voor de kinderen. Voor jou ook heerlijk om de dag te beginnen met een paar baantjes in het zwembad of om te ontspannen in de whirlpool. Wil je een leuke camping in Groningen boeken waar de kinderen de hele dag in het zwembad te vinden zijn, dan is camping Nienoord een absolute aanrader.

4.      Lekker uit eten in het pannenkoekenrestaurant

Na een lange dag in het zwembad, in de natuur of na een bezoek aan de stad zal iedereen wel trek hebben. Dan kun je ervoor kiezen gezellig bij de tent te gaan eten, maar je kunt ook naar het pannenkoekenrestaurant op camping Nienoord. Heerlijke pannenkoeken met allerlei toppings en natuurlijk een lekker toetje na, dat is de ideale manier om een vakantiedag met het hele gezin af te sluiten. Willen jouw kinderen graag naar een camping mét pannenkoekenrestaurant, boek dan deze leuke camping in Groningen.

5.      Unieke accommodaties voor een onvergetelijke vakantie

En dan natuurlijk niet te vergeten je verblijfplaats. Misschien een eindeloze discussie in het gezin, want de een wil in een tent en de ander houdt van meer luxe. Uiteindelijk zijn jullie er samen uitgekomen en hebben jullie leuke ideeën verzameld voor een goede accommodatie.

Op camping Nienoord heb je diverse mogelijkheden om je vakantie in door te brengen. Van een sfeervolle trekkershut tot een comfortabele safaritent. En wil je met de camper komen, dan zijn op de camping diverse camperplaatsen ingericht. Een helemaal unieke ervaring voor jouw vakantie is het verblijf in een Coco Sweet, een originele en gezellige accommodatie. Compleet ingericht waar je met mooi en minder weer goed kunt verblijven. Wil je een bijzondere accommodatie boeken op een leuke camping in Groningen, dat doe je bij camping Nienoord.

Boek nu jouw ideale vakantie op een van de leukste campings in Groningen

Over de ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie heb je nu kunnen lezen. Tijd om heerlijk te ontspannen en met het hele gezin leuke uitjes te beleven. Ga je voor een ideale vakantie op een leuke camping in Groningen, boek dan vandaag nog een plekje op camping Nienoord. Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van camping Nienoord, zodat jij en je gezin binnenkort voor je eigen Coco Sweet kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

 

Bron: https://www.campingnienoord.nl/accommodaties/coco-sweets/

Welkom

Welkom op de site goedkope-vakantie-vinden.nl.

Op deze pagina delen wij wekelijks de laatste goedkope vakantie aanbiedingen. Dit zijn soms mini breaks tot volledige vakanties. Soms gaan we op vakantie in Nederland maar ook van leuke tripjes naar het buitenland kunnen wij erg genieten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als ons.